NAJAARSWANDELING 2015

 

 

 FOTOALBUM NAJAARSWANDELING KLIK HIER

 

Zondag 22 november vindt de najaarswandeling plaats. Wij nodigen u graag uit om te komen wandelen in Het Leesten. Karin Scholten-Elfferich is onze gids tijdens deze wandeling. Meer informatie over Het Leesten vindt u op de website www.hetleesten.nl 

Het Hondenbos/Natte Neuzen Route
Het Leesten biedt voor de bezoekers die hun hond bij zich hebben een mooi hondenbos. Dit is een omheind stuk natuurgebied van 10 ha waar uw hond heerlijk niet aangelijnd mag lopen en met andere honden kan spelen of ravotten.
Naast het hondenbos is er nog de gemarkeerde Natte Neuzen route; een wandelroute van 5 kilometer waar ook de honden heerlijk los mee mogen. Deze Natte Neuzen route gaat door open gebied. De Natte Neuzen route is te vinden als we het hondenbos aan de achterzijde verlaten en is gemarkeerd door groene paaltjes met een witte hondenpoot.
Buiten het hondenbos en de Natte Neuzen route dient de hond wel aangelijnd te blijven, om zo de fauna binnen het natuurgebied niet te verstoren.
Startpunt
Horecagelegenheid Kiosk "de Ugchelse Berg" is het ideale startpunt voor deze najaarswandeling.
We verzamelen hier om 11.00 uur en om 11.30 uur gaat de wandeling van start.
Na de wandeling kunnen we hier even op adem komen en genieten van een lekker kopje koffie of thee.
Locatie
Adresgegevens: De Ugchelse Berg | Het Leesten, Hoenderloseweg 191, 7339 GG UGCHELEN, tel.: 055-533 72 41
Verzamelen: 11.00 uur
Aanvang wandeling: 11.30 uur
Aanmelden
Voor deze najaarswandeling kunt u zich tot 17 november aanmelden per online aanmeldingsformulier, KLIK HIER, per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch 013-5283159.

 

joomla visitors
   
   


Copyright © 2014  NVLPH